De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) is op maandag 6 januari 2014 officieel van start gegaan. De nieuwe Rijksdienst is een samenvoeging van de organisaties Agentschap NL en Dienst Regelingen. De nieuwe rijksdienst stimuleert en ondersteunt ondernemers bij duurzaam, agrarisch, innovatief en internationaal ondernemen.

Voor ondernemers

Met de start van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland is één organisatie ontstaan die een zeer groot aanbod van de overheidsdiensten aanbiedt aan meer dan 150.000 ondernemers. Dat meldt het ministerie van Economische Zaken in een nieuwsbericht. Of het nu gaat om duurzaam, agrarisch, innovatief of internationaal ondernemen, voortaan kunnen ondernemers op één plaats terecht.

De dienstverlening aan de ondernemer zal de komende tijd verder worden verbeterd, zo laat het Ministerie weten. Bijvoorbeeld door zoveel mogelijk diensten digitaal aan te bieden en door een scherper beeld te geven van de overheidsdiensten die voor specifieke ondernemers interessant zijn. De programma’ en regelingen van RVO.nl worden ook ontsloten via het Digitale Ondernemersplein.

Bron: Redactie Fiscaal+