Fiscount_logo_25_jaarConfidesk heeft zich recent aangesloten bij Fiscount. Fiscount is de handelsnaam van De Fiscount Adviesgroep BV, een landelijk werkende adviesorganisatie ten behoeve van accountants-, administratie- en belastingadvieskantoren.

Deze organisatie van fiscalisten, juristen en accountants biedt kantoren vaktechnische en commerciële ondersteuning. De activiteiten van de Fiscount Adviesgroep kunnen globaal als volgt worden ingedeeld:

  • Advies
  • Permanente educatie
  • Actuele vakinformatie
  • Kantoorprofilering
  • Kantoorondersteuning

Door de aansluiting bij Fiscount beschikken wij altijd over een sparringpartner op het fiscaal, juridisch, pensioen- en accountancy gebied. Tevens ondersteunt Fiscount ons bij het verstrekken van meer complexe adviestrajecten, specialistische contracten, bezwaar- en beroepsprocedures of bedrijfsoverdrachten.

Fiscount verricht uitsluitend werkzaamheden voor aangesloten kantoren en heeft zelf geen directe cliënten.

Uw voordeel:

Het voordeel van onze aansluiting bij Fiscount is voor u! Als u bij ons komt met een specifiek vraagstuk, waar wij niet direct de kennis voor in huis hebben, dan kunnen wij direct één van de specialisten van Fiscount inschakelen. Hierdoor kunnen wij uiterst cliëntgericht en flexibel werken.Omdat wij de expertise alleen inhuren waar dat nodig is, kunnen wij onze tarieven scherp houden

Voor meer informatie: zie de website van Fiscount.